Két hétig tartott a 92 éves médiamágnás jegyessége: Rupert Murdoch szakított ötödik szerelmével

2023. április 6. – 18:57

Két hétig tartott a 92 éves médiamágnás jegyessége: Rupert Murdoch szakított ötödik szerelmével
Rupert Murdoch a legutóbbi, 2016-os esküvőjén a londoni Fleet Streeten – Fotó: Tolga Akmen / Anadolu Agency via AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Alig több mint két hete írtunk arról, hogy a 92 éves ausztrál-amerikai milliárdos médiamogul, Rupert Murdoch ötödjére is arra szánta magát, hogy (aktuális) szerelme elé térdre ereszkedjen, és feltegye a házassági ajánlatra vonatkozó örök kérdést.

Úgy tűnik, Murdoch ezt mégse gondolta annyira komolyan, ugyanis az Independent arról ír a Vanity Fairre hivatkozva, hogy már fel is bomlott a nála 26 évvel fiatalabb Ann Lesley Smith-tel kötött jegyessége. Az ok:

Murdoch nem volt kibékülve Smith vallási nézeteivel.

Az ausztrál sajtó többségét, a brit The Sunt és The Timest, valamint az amerikai Fox News-t is kezében tudó médiamágnás korábban arról beszélt, hogy Smithet a kaliforniai Murdoch-borászatban ismerte meg szeptemberben. Nem sokat várt azzal, hogy a tettek mezejére lépjen: március 17-én, Szent Patrik napján kérte meg a dentálhigiénés szakemberből lett konzervatív rádiós műsorvezetőnő kezét.

„Mindketten alig várjuk, hogy együtt töltsük életünk második felét”

– mondta akkor az élő Logan Roy. Nem sokkal korábban, 2022 augusztusában vált el egyébként negyedik feleségétől, az egykori modell Jerry Halltól. Első felesége még egy volt légiutas-kísérő, Patricia Booker volt, akit az újságíró Anna Murdoch követett, a harmadik felesége pedig Wendi Deng vállalkozó volt. Murdochnak az első három feleségétől hat gyereke van.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!