Két hétig tartott a 92 éves médiamágnás jegyessége: Rupert Murdoch szakított ötödik szerelmével

2023. április 6. – 18:57

Két hétig tartott a 92 éves médiamágnás jegyessége: Rupert Murdoch szakított ötödik szerelmével
Rupert Murdoch a legutóbbi, 2016-os esküvőjén a londoni Fleet Streeten – Fotó: Tolga Akmen / Anadolu Agency via AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Alig több mint két hete írtunk arról, hogy a 92 éves ausztrál-amerikai milliárdos médiamogul, Rupert Murdoch ötödjére is arra szánta magát, hogy (aktuális) szerelme elé térdre ereszkedjen, és feltegye a házassági ajánlatra vonatkozó örök kérdést.

Úgy tűnik, Murdoch ezt mégse gondolta annyira komolyan, ugyanis az Independent arról ír a Vanity Fairre hivatkozva, hogy már fel is bomlott a nála 26 évvel fiatalabb Ann Lesley Smith-tel kötött jegyessége. Az ok:

Murdoch nem volt kibékülve Smith vallási nézeteivel.

Az ausztrál sajtó többségét, a brit The Sunt és The Timest, valamint az amerikai Fox News-t is kezében tudó médiamágnás korábban arról beszélt, hogy Smithet a kaliforniai Murdoch-borászatban ismerte meg szeptemberben. Nem sokat várt azzal, hogy a tettek mezejére lépjen: március 17-én, Szent Patrik napján kérte meg a dentálhigiénés szakemberből lett konzervatív rádiós műsorvezetőnő kezét.

„Mindketten alig várjuk, hogy együtt töltsük életünk második felét”

– mondta akkor az élő Logan Roy. Nem sokkal korábban, 2022 augusztusában vált el egyébként negyedik feleségétől, az egykori modell Jerry Halltól. Első felesége még egy volt légiutas-kísérő, Patricia Booker volt, akit az újságíró Anna Murdoch követett, a harmadik felesége pedig Wendi Deng vállalkozó volt. Murdochnak az első három feleségétől hat gyereke van.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!