Kiakadtak az ausztrálok, hogy csak áprilisi tréfa volt a sült krumplival tömött mekis hambi

2023. április 2. – 13:52

Másolás

Vágólapra másolva

Túl jól sikerült az ausztráliai McDonald's áprilisi tréfája. A gyorsétteremlánc bejelentett egy új, sült krumplival megtömött negyedkilós hamburgert, aminek a McFry fantázianevet adták. Ettől annyira izgalomba jöttek az ausztrálok, hogy teljesen kiakadtak, amikor rájöttek: kamu az egész, nem lesz semmiféle McFry. Mondjuk abból már rá lehetett jönni, hogy viccről van szó, hogy a hirdetésben azt írták: tegnapig érhető el az új szendvics.

A keserű felismerés után tömegesen követelték az ausztrál Meki Twitter-oldalán, hogy vegyék fel a kínálatba a sült krumplis verziót, mert annyira finom lehet. A cég szóvivője válaszul azzal viccelődött, hogy maguk is megcsinálhatják a McFryt, ha menüben rendelnek egy hamburgert, és ők teszik bele a sült krumplit.

Nem először játssza el ezt a Meki. 2019-ben egy uborkával felturbózott Big Macet mutattak be McPickle néven, de sokak bánatára arról is kiderült, hogy csak áprilisi tréfáról van szó.

(DailyMail)

Támogasd a Transtelexet!

Az erdélyi közösségnek saját, független lapja csak akkor lehet, ha azt az olvasótábora fenntartja. Támogass minket akár alkalmi jelleggel, ha pedig teheted, állíts be rendszeres támogatást!

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!