Lady Gagát pereli az a nő, aki részt vett az énekesnő kutyáinak elrablásában

2023. február 25. – 16:46

Másolás

Vágólapra másolva

Beperelte Lady Gagát az a nő, aki két nappal azután, hogy 2021 februárjában fegyveresek elrabolták az énekesnő két francia buldogját, visszaküldte a kutyákat a Los Angeles-i rendőrségnek. Jennifer McBride azért fordult bírósághoz, mert szerinte Gaga félrevezette őt, amikor a kutyák elrablását követően 500 ezer dollár jutalmat ajánlott fel a megtalálónak, ám ezt nem fizette ki.

A történet érdekessége, hogy McBride-ot később kapcsolatba hozták a bűncselekményt kitervelő és elkövető többfős csoporttal, akik közül ketten vettek részt a rablásban, és egyikük többször mellkason lőtte a kutyákat sétáltató férfit, Lady Gaga alkalmazottját. A megtámadott férfi súlyos sérülésekkel került kórházba, ám mostanra felépült, támadóit pedig 21, illetve négy év börtönbüntetésre ítélték, de vádalkut kötöttek.

A bűnrészességgel megvádolt nő jelenleg kétéves próbaidejét tölti, ennek ellenére 1,5 millió dollárt, vagyis az eredeti jutalom háromszorosát követeli Lady Gagától, amiért szerinte megtévesztette azzal a kijelentésével, hogy kérdés nélkül ad félmilliót annak, aki segít előkeríteni a két francia buldogot.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!