Olcsó román terepjáró francia dízelmotorral és 240 ezer kilométerrel: kockázatos választás a...

Olyan sokat adtak el ebből a típusból Magyarországon, hogy kíváncsiak voltunk, milyen egy alaposan bejáratott példány most. Az autó itt-ott pontosan megmutatja, miért volt ilyen olcsó már újkorában...

Tizenhatan meghaltak, hatvanan megsebesültek az elmúlt hetek legpusztítóbb ukrajnai...

A Kijevtől 150 kilométerre található Csernyihiv belvárosát három találat érte. Összefoglalónk az orosz-ukrán háború eseményeiről.

Hatalmas lángokkal ég a koppenhágai árutőzsde történelmi épülete

A Børsennek nevezett épület felújítás alatt áll, a dán főváros látképét meghatározó csavart tornya már ledőlt, az oltási munkálatok jelenleg is zajlanak, közben szakemberek mentik a műkincseket.

Több izraeli városban Netanjahu lemondásáért tüntettek, közben tovább folynak a harcok Gázában

A háború sújtotta övezetben éhínség fenyeget, az Egészségügyi Világszervezet vezetője szerint 9 ezer beteget kéne evakuálni, eközben három hajóval 400 tonna élelmiszersegélyt szállítanak Gázába.

Londoni otthona előtt késeltek meg egy iráni újságírót

Pouria Zeraati az Egyesült Királyságban működő Iran International tévécsatorna műsorvezetője, a támadást egy csoport ismeretlen követte el, majd elmenekültek a helyszínről.

Legalább két embert, köztük egy ellenzéki politikust is őrizetbe vettek Navalnij moszkvai temetése...

Pénteken Moszkvában temették el az orosz ellenzéki politikust. A tömeg egy része azt skandálta, hogy „gyilkos Putyin”, közben egy Frank Sinatra-dal és a Terminator főcíme szólt.

Ausztria 2040-ig érvényes szerződése lejárta előtt szakítana az orosz gázimporttal

Az ország zöldpárti energiaügyi minisztere váratlanul összehívott sajtótájékoztatón beszélt a törekvésről, de nem biztos, hogy ezt az osztrák kancellár is támogatja.

Trump szerint a harmadik világháború küszöbén állunk

Szerinte Biden gyengesége miatt történt a vasárnapi dróntámadás egy Jordániában lévő amerikai támaszponton, ahol három amerikai katona halt meg és sokan megsebesültek.

Elfogadták Putyin indulását az oroszországi elnökválasztáson

Az elnökjelöltekről döntő bizottság szerint több mint 315 ezer támogató aláírást nyújtott be a függetlenként induló jelenlegi elnök stábja, amelyek közül 60 ezret ellenőriztek véletlenszerűen.

25-en haltak meg ukrán ágyútűzben, Donyeckben, állítja egy oroszok által kinevezett tisztviselő

A támadásnak további húsz sérültje közt két gyerek is van. Ukrajna nem kommentálta, Oroszország pedig barbár terrorcselekménynek nevezte a más forrásból nem megerősített eseményt.

Kövess minket Facebookon is!