Levideózta a buszoztatást, ordítva rontottak rá a szavazatszámlálóra

2022. április 3. – 19:42

Másolás

Vágólapra másolva

A „Húszezren a tiszta választásért 2022-ben” csoport közleménye által elküldött közlemény szerint megtámadták a szervezet szavazatszámlálóját, aki Karcagon telefonjával videót készített az érkező kisbuszról, amikor egy másik várakozó jármű sofőrje ordítva támadt rá, és a videózás abbahagyását parancsolta neki. „Kirúgom a kezedből, menjél be” – üvöltötte a kisbusz sofőrje a szavazatszámlálónak, aki hiába védekezett azzal, hogy „hivatalos személy vagyok”.

Szepesi Tibor, Karcag fideszes polgármestere pénteken egy videóüzenetben állította, hogy „az ellenzék által a helyi szavazókörökbe delegált szavazatszámlálók a főváros környékéről érkező provokátorok”, és felhívta arra a figyelmet, hogy „a karcagi szavazókörökben megállapított eredményeket eddig mindenki elfogadta”. Szepesi arra kérte a karcagiakat, hogy „higgadtan, nem foglalkozva a városunkban érkező provokátorokkal, szavazatukkal támogassák Karcag város további fejlődését”.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!