Fekete-Győr András az eredményvárón: Alapvetően libabőrrel érkeztem

2022. április 3. – 22:00

Másolás

Vágólapra másolva

Fekete-Győr András arról beszélt a Telexnek, hogy optimistán érkezett az eredményváróra. Szerinte minden megtettek az önkormányzati választás óta, összefogást ácsoltak, azt építik, fejlesztik, és itt vannak a cél előtt, úgyhogy elmondása szerint

alapvetően libabőrrel érkezett”.

A mozgósításról is kérdeztük, hogy érzi, kihozták-e a maximumot a lehetőségeikből, amire azt mondta, „soha nem jutott még el ennyi ellenzéki politikus és aktivista annyi falura és kistelepülésre, mint most”, és ennél nem tettek le jobb munkát a korábbi években. Az oka pedig az összefogás, az erőforrásokkal jobban, hatékonyabban bántak, mondta.

Fotó: Huszti István / Telex
Fotó: Huszti István / Telex

Szerinte nem volt olyan nagyobb konfliktus, ami az összefogás hajóját felborította volna, „ott maradtunk, fogtuk az evezőlapátot, mentünk előre”. Győzelem esetén a letett programot valósítanák meg: „győzelem esetén ma nincs ivás, korán kezdeni kell a munkát” – mondta, és hozzátette, nagyon nehéz helyzetben veszik át a kormányt, hozzá kell jutni az uniós forrásokhoz. Vereség esetére úgy fogalmazott: „az én hazám Magyarország, engem innen senki nem fog elüldözni, nekem ide született a kisfiam, és itt is szeretném, hogy felnőjön”.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!