Tolongás volt az új Duster előrendelésénél, a Dacia úgy döntött, kibővíti ajánlatát

2024. január 6. – 16:14

Másolás

Vágólapra másolva

Az első 200 autót, amelyet a Dacia az új generációs SUV árainak bejelentése napján foglalásra felkínált, már az első 24 órában megrendelték, a legkeresettebbek a 4x4-es és a hibrid hajtásláncok voltak.

A nagy siker láttán a Dacia az előrendelésre felkínált készletet mindössze egy nappal a bevezetés után további 300 autóval egészítette ki az elővételre kínált Duster 3 készletét, a TCe 130 4x4 és a Hybrid 140 motorváltozatokban – derül ki a Profit gazdasági portálnak a vállalat képviselői által küldött információkból.

Az új Dacia Duster 3 árainak bejelentése után az autógyártó az első 200 vásárlónak felajánlotta, hogy 100 euróért lefoglalhatják az autót. Négy motor- és felszereltségi változat állt rendelkezésre, mindegyik Sandstone Beige fényezésben, ECO-G 100, TCe 130 4x2, Hybrid 140 automata váltóval és természetesen TCe 130 összkerékhajtással. Ez utóbbi bizonyult a legkeresettebbnek, az előrendelői oldalról elsőként az összkerékhajtású változat tűnt el. Hasonlóan sikeres volt a 140 lóerős hibrid motor, amely az egyetlen automata sebességváltóval kapható változat.

Ezért a vállalat vezetősége úgy döntött, hogy további 300 autót tesz elérhetővé a romániai vásárlók számára előjegyzésre. A két változat, a TCe 4x4 és a Hybrid 140 ára, olyan opciókkal együtt, mint a fűthető szélvédővel ellátott Téli csomag, a többfunkciós kamerákkal ellátott Parkolási csomag és a vezeték nélküli telefontöltővel ellátott Techno csomag, 27 550 euró a TCe 4x4 és 28 900 euró a Hybrid 140 esetében.

A Dacia bejelentette az új Duster 3 összes motorváltozatának teljes árát, a legolcsóbb változat az ECO-G 100 motorral szerelt Essential, 18 800 euróért. Az első autókat júniusban szállítják ki, az autó világpremierje pedig februárban lesz Genfben. Márciustól lehet majd megrendelni a szalonokban, ekkor bárki, aki ezekben a napokban lefoglalt egy autót, az előrendelését szilárd megrendeléssé alakíthatja.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!