Naponta indulhat járat Budapestre a brassói repülőtérről

2023. május 12. – 08:53

Másolás

Vágólapra másolva

Miután a Dan Air légitársaság lemondta a Brassó-Budapest járatát, Alexandru Anghel, a brassói repülőtér igazgatója bejelentette, hogy egy másik légitársasággal tárgyal arról, hogy napi járatot indítson ezen az útvonalon, írta a Bună Ziua Brașov.

A Dan Air nemrég jelentette be, hogy a budapesti és a milánói járatát is lemondja, viszont heti kettőre növeli a Brassóból Münchenbe és Nürnbergbe tartó járatai számát.

Anghel Budapest mellett Párizsról és Tel Avivról is tárgyal új célpontként. Az igazgató hozzátette, hogy a brassói repülőtér június 15-i megnyitása után könnyebb lesz a dolga, mert a légitársaságok látni fogják, hogy működőképes és ennek fényében fognak dönteni.

Anghel azt is elmondta, hogy a román állami légitársaság, a TAROM is tervez járatokat indítani Brassóból, de amíg a vállalat átszervezés alatt áll, ez nem fog megtörténni.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!