A Wizz Air is bejelentette az első brassói járatait

2023. április 6. – 18:52

Másolás

Vágólapra másolva

Csütörtökön a Wizz Air is bejelentette az első járatait, amit a Brassó-Vidombák Nemzetközi Repülőtérről indít. A magyar érdekeltségű fapados légitársaság járataival Londonba (Luton) és Dortmundba lehet majd eljutni.

A repülőtér hivatalos tájékoztatása szerint Londonba az első járatát a társaság augusztus 2-án indítja, Dortmundba pedig szeptember 2-án indul menetrend szerinti repülőjük. Londonba minden hétfőn, szerdán és pénteken, míg Dortmundba és vissza minden kedden és szombaton indulnak majd járatok. Csütörtökön egyben megkezdődött a jegyek értékesítése is.

„Hosszas elemzés és alapos tárgyalások után jutottunk megállapodásra a feltételekrőln a WIZZ Air vezetőségével. Reméljük, hogy ezek az úti célok csak az elsők, és ennél sokkal több járatot indít ez a fontos európai légitársaság ”- idézi a Brassói Nemzetközi Repülőtér Facebook oldalán közzétett bejegyzés Alexandru Anghelt, a reptér igazgatóját.

Korábban már a Dan Air romániai légitársaság is bejelentette 2023 júniusától nyolc rendszeres járatot indít a Brassó-Vidombák Nemzetközi Repülőtérről több európai nagyvárosba, köztük Budapestre is.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!