Megvannak az első brassói repülőjáratok időpontjai

2023. február 8. – 15:17

Másolás

Vágólapra másolva

A június 15-i nyitást követően heti három charterjárat indul a Brassó-Vidombák Nemzetközi Repülőtérről. Az Adevărul úgy tudja, hogy minden pénteken és szombaton Antalyába (Törökországba), hétfőnként pedig Krétára (Görögország) lesznek járatok, októbertől pedig az utazási irodák a népszerű egyiptomi utazási célponthoz, Hurghadába is szeretnének csatlakozást.

A vidombáki reptérről az eddigi információk szerint

  • minden pénteken 15:30-kor indul a charterjárat, ami 17:30-kor landolna a török városban.
  • június 17-től egészen szeptember 9-ig minden szombaton 17:50-kor indulna a szintén Antalyába tartó járat, amely 19:40-kor szállna le.
  • Kréta szigetére hétfőnként 15:35-kor indul járat és 17:40 perckor érkezne meg Heraklionba.

Alin Burcea, az egyik utazási iroda vezérigazgatója a sajtónak arról beszélt, hogy a Brassóból Antalyába tartó járatokra értékesített jegyek 35%-ára érkezett foglalás, ami főleg annak köszönhető, hogy a török ​​üdülőhelyen akár 40%-os kedvezményt is kaphat az, aki időben foglal.

A krétai járatokkal kapcsolatban Burcea elmondta: mivel a görög szigeten nincsenek akkora kedvezmények, a turisták nem rohantak repjegyet foglalni, de már ezekre a járatokra is vannak foglalások.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!