Második alkalommal indul a fiatal vállalkozókat támogató F2F mentorprogram, a fődíj 2000 euró

2023. március 8. – 13:17

Másolás

Vágólapra másolva

Megnyitották a jelentkezést a fiatal vállalkozókat támogató F2F – Fiatalok a Fiatalokért mentorprogram második kiadásra. A csapatok idén március 21-ig adhatják le a jelentkezésüket a kreativkolozsvar.ro oldalon – számol be közleményben a programot létrehozó PONT Csoport.

A két hónapon át tartó intenzív vállalkozói készségfejlesztő program olyan 18-35 év közötti fiataloknak nyújt támogatást, akik ötlet fázisú, kezdő vállalkozásukat, vagy társadalmi kezdeményezésüket szeretnék fejleszteni személyre szabott mentorálás és tanácsadás segítségével. A tudás és szakmai tapasztalat mellett a legjobb eredményt elérő csapat 2000 eurós támogatásban részesül.

Balázsi-Pál Ágnes, a Kreatív Kolozsvárt koordináló PONT Csoport ügyvezető igazgatója elmondta: „Egy évvel ezelőtt azért hoztuk létre a programot és a folyamatosan bővülő mentor-hálózatot, hogy a tehetséges, vállalkozó kedvű fiatalokat összekapcsoljuk olyan szakemberekkel, tapasztalt felsővezetőkkel, akik segítenek megvalósítani üzleti ötleteiket, versenyképesebbé tenni vállalkozásukat. Az F2F – Fiatalok a fiatalokért mentorprogram idén március 30. – május 16 között zajlik.”

A mentorprogram alatt a bejelentkezett csapatok vállalkozásfejlesztési szakértők workshopjain vesznek részt, majd saját mentorral dolgoznak együtt az üzleti ötletetek megvalósításán, a vállalkozásuk fejlesztésén. A fiatal vállalkozókat a mentorok mellett tapasztalt tanácsadók segítik a menedzsment, humán erőforrás, pénzügy és marketing területén. A programot május 16-án egy nyílt nappal és közös ünnepléssel zárják, ahol a döntős csapatok bemutatják a vállalkozásokat, elért eredményeiket a zsűrinek és a saját célcsoportjuknak. Az F2F program részletei itt https://kreativkolozsvar.ro/esemenyek/f2f-fiatalok-a-fiatalokert/ olvashatók.

A programban mentorként sikeres vállalatvezetők vesznek részt: Nagy Károly, a Promelek XXI igazgatója, valamint a Romániai Magyar Közgazdász Társaság elnöke, Gündisch Ágnes, a Nobila Casa ügyvezető igazgatója, Ilyés Szabolcs, a RegioConsult ügyvezető igazgatója, Székely Zsuzsa, a Lamajole ügyvezető igazgatója, valamint Gorbai Attila, a Tenrom ügyvezető igazgatója.

A programhoz szaktanácsadókként pénzügy, HR, menedzsment/leadership és marketing területeken Danguly Csongor, a Pertient Business Solutions alapítója és Vass Attila, a Creative Account könyvelőiroda ügyvezetője, Farkas András, a PONT Csoport startégiai igazgatója, Erős Lóránt, a Cognitive Creators ügynökség marketing vezetője és B. Szabó Zsolt, a CreaThink Advertising kreatív igazgatója, Gáti Csilla, a Ferex Partner humán erőforrás menedzsere csatlakoztak. A mentorprogram alatt trénerként részt vesz a Karson Consulting csapata, Hűvös Ágnes és Orosz Adrián.

Támogasd a Transtelexet!

Az erdélyi közösségnek saját, független lapja csak akkor lehet, ha azt az olvasótábora fenntartja. Támogass minket akár alkalmi jelleggel, ha pedig teheted, állíts be rendszeres támogatást!

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!