Heti nézettségi rekordot döntött a Netflixen a Wednesday

2022. december 2. – 17:47

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Stranger Things 4. évad rekordja, mint a Netflix legnézettebb angol nyelvű sorozata egy hét alatt megdőlt, mivel a Wednesday elképesztő nyitó nézettséget produkált – számolt be a thegeek.hu.

Az idei év elején a Stranger Things 4. része új nézettségi rekordot állított fel a platformon, most ezt a rekordot döntötte meg Tim Burton Wednesday-je. A Wednesday nézői a premier hetében, azaz november 21-27. között 341,2 millió órát töltött a képernyők előtt. (Így viszont már csak a koreai Squid Game áll előtte rekorderként.) Ezen kívül a sorozatnak a Stranger Things 4-gyel holtversenyben 83 országban sikerült a Netflix első számú műsorává válnia. Mindent egybevetve ez tette az új Addams Family-alapú sorozatot a legsikeresebb angol nyelvű sorozattá, amely a Netflixen debütált.

Jelenleg egyébként a Stranger Things 4. évada a Netflix legnézettebb angol nyelvű sorozata, összesen 1 milliárd 352 millió megtekintett órával. A második helyen áll a Dahmer 856,2 millió órával, ezt pedig A Bridgerton család második évada követi 656,3 millió megtekintett órával.

A Tim Burton rendezte sorozat jeleneteink egyes részeit romániai helyszíneken forgatták, erről itt írtunk bővebben. És bár a Netflix egyelőre még nem adott hivatalos választ, a hírek szerint nagyon valószínű, hogy Wednesday története egy második évaddal folytatódik majd.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!