Heti nézettségi rekordot döntött a Netflixen a Wednesday

2022. december 2. – 17:47

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Stranger Things 4. évad rekordja, mint a Netflix legnézettebb angol nyelvű sorozata egy hét alatt megdőlt, mivel a Wednesday elképesztő nyitó nézettséget produkált – számolt be a thegeek.hu.

Az idei év elején a Stranger Things 4. része új nézettségi rekordot állított fel a platformon, most ezt a rekordot döntötte meg Tim Burton Wednesday-je. A Wednesday nézői a premier hetében, azaz november 21-27. között 341,2 millió órát töltött a képernyők előtt. (Így viszont már csak a koreai Squid Game áll előtte rekorderként.) Ezen kívül a sorozatnak a Stranger Things 4-gyel holtversenyben 83 országban sikerült a Netflix első számú műsorává válnia. Mindent egybevetve ez tette az új Addams Family-alapú sorozatot a legsikeresebb angol nyelvű sorozattá, amely a Netflixen debütált.

Jelenleg egyébként a Stranger Things 4. évada a Netflix legnézettebb angol nyelvű sorozata, összesen 1 milliárd 352 millió megtekintett órával. A második helyen áll a Dahmer 856,2 millió órával, ezt pedig A Bridgerton család második évada követi 656,3 millió megtekintett órával.

A Tim Burton rendezte sorozat jeleneteink egyes részeit romániai helyszíneken forgatták, erről itt írtunk bővebben. És bár a Netflix egyelőre még nem adott hivatalos választ, a hírek szerint nagyon valószínű, hogy Wednesday története egy második évaddal folytatódik majd.

Támogasd a Transtelexet!

Az erdélyi közösségnek saját, független lapja csak akkor lehet, ha azt az olvasótábora fenntartja. Támogass minket akár alkalmi jelleggel, ha pedig teheted, állíts be rendszeres támogatást!

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!