Hallgasd meg a Transtelexen a Palma Hills új dalát!

2022. október 14. – 12:00

frissítve

Hallgasd meg a Transtelexen a Palma Hills új dalát!
Fotó: Palma Hills

Másolás

Vágólapra másolva

A Még annyit a Palma Hills legújabb, ezúttal ismét magyar nyelvű száma, amelyhez videóklipet is forgattak, ez a zenekar YouTube-csatornáján látható és hallgatható, de hamarosan elérhető lesz a jelentős zenei streaming-szolgáltatóknál is.

Ez a Palma Hills első jelmezes klipje, amin Tóth Árpád (rendező), András I. Gábor (operatőr), Bodó Tamás (vágó), Karácsony Kinga (smink és jelmez) és Tordai István (fény) dolgozott, valamint közreműködött Jére Ádám, Jére Zsolt és Dobai Csaba, a székelyudvarhelyi Tomcsa Sándor Színház, illetve a Művelődési Ház.

„A videó, akárcsak a dal, egyszerre búskomor és nevetséges. Témája az állandó megfelelési kényszer és a soha be nem teljesülő szerelem, legyen az szó szerint értendő vagy metaforikus értelemben. Tudod, amikor az ember önmagán nevet miközben a szomorú valóságon mereng. Ugyanannyira vettük komolyan magunkat a forgatáshoz és a szerepünköz, mint amennyire magát a dalt kell komolyan venni: nagyon is!” – nyilatkozta a Még annyit kapcsán Siklódi Bátor, a Palma Hills basszusgitárosa.

A dal és a videóklip először a budapesti Hajógyár x 06. Magyar Klipszemlén mutatkozott be, október 13-án, most pedig a Transtelexen is látható.

A székelyudvarhelyi zenekar legutóbb júliusban mutatott be új dalt, ez volt a Surf, amelyhez szintén erdélyi alkotók gyártottak animációs klipet.

A Palma Hills zenekar 2012 februárjában alakult Székelyudvarhelyen, tagjai Butu Arnold (ének, gitár), Lukácsi Előd (gitár), Siklódi Bátor (basszusgitár, vokál), László Péter (dob) és Kövecsi Norbert (billentyű, gitár, vokál). Zenéjükre leginkább az indie, a blues rock és a garage volt hatással, ugyanakkor inspirálón hatott a ‘60 és ’70-es évek rock n roll-ja is.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!