Robert de Niro Trump „bekattanásáról” beszél Joe Biden új kampányfilmjében

2024. május 25. – 09:00

Másolás

Vágólapra másolva

Közzétette új kampányfilmjét Joe Biden amerikai elnök, a Donald Trump „őrületeiről” szóló 30 másodperces videót Robert De Niro narrációjában hallhatjuk, írja a New York Times.

A Snapped (Bekattant) című spot Trump személyének és elnökségének bizarr megnyilvánulásaira emlékezteti a választókat, és arra figyelmezteti őket, hogy egy második Trump-időszak még rosszabb lenne.

„Az éjféli tweetektől a fehérítőszer ivásán át az emberek könnygázzal való lefújatásáig – tudtuk, hogy Trump elszabadul, amikor elnök lesz. Aztán elvesztette a 2020-as választást – és bekattant. Kétségbeesetten próbálta megtartani a hatalmat. Most pedig újraindul. Ezúttal azzal fenyegetőzik, hogy diktátor lesz. Hogy megszünteti az alkotmányt” – mondja Robert de Niro jellegzetes hangján.

A színész a kezdetektől fogva nyíltan szembeszállt Trumppal, 2018-ban a National Board of Review díjátadó gáláján például „babafőnöknek” nevezte őt, majd a Tony-díjátadón trágár szavakkal ítélte el. 2019-ben az Az ír (Irishman) londoni bemutatóján azt mondta: „van egy gengszter elnökünk, aki azt tesz meg, amit akar, ő ezeket meg fogja úszni, de nekünk itt maradnak a problémáink”.

A spot a csatatérállamok televíziós és digitális platformjain, valamint az országos kábelcsatornákon kerül majd adásba az Egyesült Állmokban, és persze az ismert videómegosztón is megnézhető.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!