Büntetőeljárás indult a magyarországi raliversenyen történt halálos baleset miatt

2024. március 25. – 11:17

Másolás

Vágólapra másolva

A magyarországi rendőrség büntetőeljárást indított a 11. Esztergom–Nyerges Rally versenyen történt vasárnapi halálos baleset miatt – írja a Police.hu. A versenyen a nézők közé hajtott egy autó, a balesetben négyen meghaltak, nyolcan pedig megsérültek.

A rendőrség a Police.hu-n azt írja, hogy a baleset a nézők elől elzárt területen történt, az ott tartózkodás tilalmára tábla is figyelmeztetett.

A rendőrség halálos tömegszerencsétlenséget okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

A balesetről felvétel is készült:

Az Országos Mentőszolgálat a Telexnek azt írta, a helyszínre 8 mentőautó és 4 mentőhelikopter érkezett. Négy ember életét nem lehetett megmenteni, egy gyermeket súlyos-életveszélyes, egy embert súlyos, hat embert (köztük egy gyereket) könnyebb sérülések miatt szállítottak helyszíni ellátás után kórházba.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!