Orbán Viktor a budapesti Operaház tetején áriázott szilveszterkor

2024. január 1. – 16:20

Másolás

Vágólapra másolva

Ókovács Szilveszter, a budapesti Operaház főigazgatója posztolta azt a videót, hogyan búcsúztatta az óévet, írja a Telex. Orbán Viktor miniszterelnök és Varga Mihály pénzügyminiszter társaságában ünnepelt az épület tetején.

„Miniszterelnöki csúcstalálkozó az Operaház legtetején! 50 méter magasra tette a szilveszteréjjel a lécet, tűzijátékot meglesni indultunk a Denevér-előadás végeztével, a pénzügyminiszter is velünk tartott! Boldog új évet mindenkinek!” – írta Ókovács Szilveszter főigazgató közösségi oldalán.

Ókovács később egy videót is megosztott az eseményekről, amelyen a jelenlévők együtt éneklik Erkel Ferenc Bánk bánjának bordalát, majd koccintanak.

„Tegnap óévet búcsúztatva az Operaház tetején illusztris társaságunk alkalmi kórussá alakult. Erkel Bánk bánjának bordala boldog új évet is kívánt, egy kis villanás ebből” – írta Ókovács Szilveszter a videó mellé.

Az Operaház igazgatójának nemcsak a névnapja, de a születésnapja is az év utolsó napjára esik, így mindig duplán ünnepelhet. Most éppen ilyen illusztris társaságban töltötte neve- és születésnapját, illetve az átmenetet 2023-ból 2024-be.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!