Irán nem ítélte Cristiano Ronaldót 99 korbácsütésre

2023. október 13. – 22:04

Másolás

Vágólapra másolva

Irán cáfolja azt a híresztelést, miszerint 99 korbácsütésre ítélte Cristiano Ronaldót, mert a focista megölelt egy hajadon nőt, amikor szeptemberben Iránban járt, írja az Rtl.hu több, nemzetközi forrásra hivatkozva.

A portugál focista bűne az volt, hogy átölelte Fatima Hamami festőnőt, miközben Ronaldo párkapcsolatban él. A művésszel akkor találkozott, mikor csapatával, a szaúdi al-Nasszrral egy iráni klub ellen mérkőzött meg Teheránban. A találkozásukról még egy videó is készült, amit a szaúdi focicsapat is megosztott Instagram-oldalán.

A New York Post azt írta, Ronaldo még arcon is csókolta Hamamit, miután két festményt kapott tőle ajándékba.

Ezután a sztársportolót több iráni ügyvéd is feljelentette, egy bíróság gyorsan el is ítélte. A híresztelésnek végül Irán spanyol nagykövetsége vetett véget, ugyanis a Twitter-oldalokun azt írták, hogy tagadják, hogy bármilyen bírósági ítélet született volna a nemzetközi sportoló ellen. Majd hozzátették, hogy a focista és a festőnő találkozása csodálattal töltött el mindenkit Iránban.

Támogasd a Transtelexet!

Az erdélyi közösségnek saját, független lapja csak akkor lehet, ha azt az olvasótábora fenntartja. Támogass minket akár alkalmi jelleggel, ha pedig teheted, állíts be rendszeres támogatást!

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!