Egy román család négy tagja is meghalt a velencei buszbalesetben

2023. október 5. – 09:41

Egy román család négy tagja is meghalt a velencei buszbalesetben
A 39 turistát szállító busz a mélybe zuhant a Velence melletti Mestre városában 2023. október 3-án – Fotó: Marco Sabadin / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Az Ogrezeanu család négy tagja is meghalt a kedd esti velencei buszbalesetben, írja az olasz sajtó értesüléseire hivatkozva a G4media.

A 2015-ben született Aurora Maria Ogrezeanu, a 2010-ben született Georgiana Elena Ogrezeanu, az 1981-ben született Mihaela Loredana Ogrezeanu és au 1978-ban született Mircea Gabriel Ogrezeanu holttestét is azonosították az áldozatok között.

A 39 turistát szállító busz ismeretlen okból áttörte egy felüljáró szalagkorlátját és a mélybe zuhant Mestre városában. A baleset 21 halálos áldozata közül többet DNS-minták segítségével azonosítottak.

Az olasz hatóságok szerint 15 sérültet – 12 felnőttet és 3 kiskorút – kórházban kezelnek, közülük két nő személyazonosságát még nem sikerült megállapítani. A sérültek közül tízen intenzív osztályra kerültek.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!