Hűtőszekrényben találták meg egy hongkongi modell lábát

2023. február 25. – 17:47

Hűtőszekrényben találták meg egy hongkongi modell lábát

Másolás

Vágólapra másolva

Húsdarálók, láncfűrészek, hosszú esőkabátok, kesztyűk és maszkok is voltak abban a hongkongi lakásban, ahol a hongkongi rendőrök pénteken egy eltűnt fotómodell, Abby Choi nyomait keresték. A lakás átkutatásakor nemcsak a modell személyes iratait találták meg, de egy hűtőszekrényből előkerült a huszonnyolc éves nő lába is, ám többi testrésze nem. Az ügyben nyilatkozó felügyelő szerint a Tai Po kerületben található Lung Mei Village-i lakást hidegvérű gyilkosok rendezték be aprólékosan.

Abby Choi nemzetközileg ismert modell volt, aki legutóbb a L'Officiel Monaco magazin címlapján szerepelt, de kedd óta senki nem látta, így valaki bejelentette a rendőrségen az eltűnését. A Sky News szerint a rendőrség keresi a modell volt férjét és őrizetbe vette szüleit, illetve testvérét, akiket jelenleg kihallgatnak, és gyilkossággal gyanúsítják őket. Az ügyben nyilatkozó rendőr szerint a brutális bűncselekmény hátterében pénzügyi elszámolási vita állhat.

Fotók: Abby Choi Instagram

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!