Lukasenko úgy érzi, elhúzódik az orosz művelet

2022. május 5. – 15:16

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Nem hitte volna, hogy az orosz hadsereg ukrajnai művelete így elhúzódik – mondta Alekszandr Lukasenko belarusz elnök az AP amerikai hírügynökségnek adott csütörtöki interjújában.

„Nem mélyültem el ebben a problémában ahhoz, hogy meg tudnám állapítani, valóban minden a terv szerint halad-e, ahogyan azt az oroszok állítják, vagy pedig úgy van, ahogy én érzem. Még egyszer hangsúlyoznám, úgy érzem, ez a művelet elhúzódik” – jelentette ki Lukasenko.

„Kategorikusan elutasítunk mindenféle háborút. Eddig is mindent megtettünk, és most is mindent megteszünk azért, hogy ne legyen háború. Hála nekem, megkezdődtek a tárgyalások Ukrajna és Oroszország között” – állította Lukasenko, majd úgy fogalmazott: Ukrajna vajon miért nem mutat érdeklődést a tárgyalások iránt, miközben az ő területén folynak a harcok, ott halnak meg emberek. (MTI)

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!