Az ukrán Тонка zenekar is fellép a hétvégén a Városháza parkban, a zenekar tagjai a menekülteknek ajánlották fel tiszteletdíjukat

2022. március 25. – 16:20

Másolás

Vágólapra másolva

A hétvégén kezdődik a Budapesti Tavaszi Vásár, ezért kétnapos ingyenes minifesztivált szerveztek a Városháza parkolójába. Szombaton fél 4-től színpadra lép a Solére, az OHNODY Acoustic, a Blahalouisiana, majd zárásként a Budapest Bár. Vasárnap szintén fél 4-kor kezdődnek a koncertek, Saya Noé után a nap meglepetés előadója az ukrán Тонка (Tonka) zenekar lesz.

A zenekart 2018-ban alapította Olena Karasz énekesnő és producere Jaroszlav Tatarcsenko és Denisz Svec dobos. Zenéjüket az intelligens pop kategóriába sorolják, nagyon erős hangulatú, chillesen táncolható számokat játszanak. A Тонка Bécsből érkezik a koncertre és a tiszteletdíját az ukrajnai menekültek megsegítésére ajánlotta fel.

A Тонка után az Ivan & The Parazol és a Punnany Massif lép fel a Városháza parkban, ahol este 9-kor érnek véget a koncertek. A részletes programot itt lehet megnézni.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!