Az UEFA Kovács István játékvezetőt delegálta a Real Madrid – Borussia Dortmund mérkőzésre

2024. október 20. – 14:08

Másolás

Vágólapra másolva

Az UEFA döntése értelmében a 40 éves Kovács István sportbíró vezeti majd a Real Madrid – Borussia Dortmund mérkőzést, a tavalyi döntő ismétlését, amely 2-0-ra végződött a spanyolok javára.

A Román Labdarúgó Szövetség (FRF) szerint két romániai játékvezető és csapataik fogják a Bajnokok Ligája harmadik fordulójának mérkőzéseit vezetni. Kovács István kedden 22:00 órakor utazhat Santiago Bernabeuba a Real Madrid – Borussia Dortmund mérkőzésére. Őt Mihai Marica és Florin Neacșu asszisztensek, valamint Marcel Bîrsan negyedik játékvezető segíti majd. A VAR-szobában Pol van Boekel és Erwin Blank lesz, mindketten Hollandiából.

Az UEFA Horațiu Feșnic játékvezetőnek is esélyt adott arra, hogy kipróbálja magát a Bajnokok Ligáján. Neki ez lesz az első mérkőzése a BL alapszakaszában, eddig csak az előselejtezőkben vezetett mérkőzéseket Európa legnagyobb versenyében. A Girona és a Slovan Bratislava párharcának bírója lesz október 22-én, kedden 22 órakor. Horațiu Feșnicet Valentin Avram és Alexandru Cerei asszisztensek kísérik el, valamint Kovács Szabolcs, Kovács István testvére, aki a negyedik játékvezető lesz. A VAR-szobában Cătălin Popa és Tomasz Kwiatkowski (Lengyelország) lesz.

A Real Madrid – Borussia Dortmund mérkőzést kedden 22:00-tól élőben követhetik a Digi Sport 1-en vagy digisport.ro weboldalon és a Digi Sport alkalmazáson.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!