Előzetes letartóztatásba helyeztek egy 25 éves csíkszeredai fiatalt drogkereskedés miatt

2024. október 19. – 10:08

Másolás

Vágólapra másolva

Tizennyolc házkutatás tartott Csíkszeredában a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság szervezett bűnözés elleni osztálya, valamint a szervezett bűnözés elleni ügyészség (DIICOT) csütörtökön, melynek során két gyanúsítottat, egy 23 és egy 25 éves fiatalt vett őrizetbe a hatóság magas kockázatú droggal való kereskedés, és annak kísérlete miatt – közölte pénteki közleményében a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Székelyhon szerint az előzetes vizsgálatokból alapján, a 25 éves fiú „kristályt” (metamfetamint) árulhatott, a házkutatás során amfetamint („Speed”) is találtak nála. A 23 éves fiatal esetében a vizsgálatok rávilágítottak arra, hogy a gyógyszerészeti egyetemen szerzett tudását arra használta fel, hogy olyan anyagokat szerezzen be, amelyek szükségesek kristály előállításához. A házkutatás során drogok előállításához szükséges eszközöket foglaltak le a lakásában.

A 25 éves csíkszeredai fiatalt drogkereskedés miatt előzetes letartóztatásba helyezték.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!