További 30 napig házi őrizetben marad a diákjai szexuális zaklatásával gyanúsított Alfred Bulai

2024. október 2. – 10:21

Másolás

Vágólapra másolva

Az ügyészek indítványára kedden Bukarest első kerületi bírósága elrendelte a diákjai szexuális zaklatásával gyanúsított Alfred Bulai házi őrizetének 30 napos meghosszabbítását, írja az Agerpres.

A bíróság elutasította a volt egyetemi oktatónak azt a kérését, hogy egy orvosi vizsgálat elvégzésére elhagyhassa az otthonát, illetve azt, hogy kapcsolatba lépjen a volt titkárnőjével.

A bukaresti Politikatudományi és Közigazgatási Egyetem (SNSPA) diákjai által szexuális zaklatással vádolt szociológust szeptember 5-én letartóztatták, de csak egy hetet volt vizsgálati fogságban, mert a bukaresti törvényszék szeptember 12-én elrendelte a házi őrizetbe helyezését.

Alfred Bulai ellen a hivatali tisztség szexuális visszaélésre való felhasználása és szexuális bántalmazás gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!