Sokkoló gyilkosságsorozat: a bőröndbe rejtett férfi gyilkosairól kiderült, két nőt is megöltek

2024. július 19. – 13:14

Másolás

Vágólapra másolva

Vaslui megyében egy élettársi kapcsolatban élő pár, egy 32 éves férfi és 27 éves partnere, brutális gyilkosságok sorozatát követték el. Az ügy hátterében prostitúció és erőszak áll, amely több áldozat halálát okozta. A nyomozás eredményeként újabb és újabb borzalmakra derült fény.

A rendőrség először egy bőröndbe rejtett holttestre bukkant Pungești község közelében. A bőröndöt egy út mentén hagyták, és a helyi lakosok először csak elhagyott tárgynak hitték. Az áldozatot teljesen meztelenül találták meg, és az azonosítás során kiderült, hogy egy Bákó megyei férfiről van szó, aki valószínűleg azért érkezett, hogy igénybe vegye a pár prostitúciós szolgáltatásait.

A Vaslui megyei rendőrség egy 32 éves férfit és élettársát, egy 27 éves nőt gyanúsított azzal, hogy részük volt a férfi halálában. A rendőrség szerint a két ember szökésben volt, amikor felfedezték őket Brassóban. Az ügyet a Vaslui megyei törvényszéki ügyészség vizsgálta, a két gyanúsított ellen minősített emberölés gyanújával indult büntetőeljárás.

A nyomozók maratoni kihallgatásokat tartottak, melyek során újabb részletek kerültek napvilágra. Az elkövető, a 32 éves férfi, beismerte, hogy megölte az áldozatot, mert az meg akarta erőszakolni élettársát. Az ügyészek eredetileg csak a férfi előzetes letartóztatását kérték, de később, az új bizonyítékok fényében, élettársát is megvádolták és letartóztatták.

A második áldozat maradványait egy közeli erdőben találták meg, miután az elkövető felfedte a helyszínt. A test egy 51 éves nőé volt, akinek eltűnését szintén tavaly augusztusban jelentették be. A családja szerint a nő gyakran látogatta az elkövetők otthonát, és az ott zajló prostitúciós tevékenységek áldozata lehetett. A nő eltűnését tavaly augusztusban jelentették be, amikor nem tért haza a postahivatalból, ahová pénzért ment. A nyomozók szerint az áldozatot az elkövetők otthonában ölték meg, és ruháit felgyújtották.

Az ügy pénteken újabb fordulatot vett, amikor a nyomozók egy harmadik holttestet is találtak egy erdő szélén, mintegy négy kilométerre Pungești falutól. Az áldozat egy Bákó megyei nő, akinek eltűnését egy évvel ezelőtt jelentette a család. A nyomozók egyelőre nem árultak el több részletet a harmadik gyilkosságról.

Az elkövetők, miután elmenekültek Pungești-ből, Brassóban kerültek rendőrkézre Marian Godină sztárrendőr és kollégái által. A férfi a kihallgatás során azt állította, hogy az áldozatot azért ölte meg, mert az meg akarta erőszakolni élettársát. Az új bizonyítékok és a beismerő vallomások alapján a nőt is megvádolták, és mindkettejüket letartóztatták.

A nyomozók megállapították, hogy az elkövetők otthonában prostitúció zajlott, és az áldozatok a pár által végrehajtott erőszakos cselekmények következtében vesztették életüket. A rendőrség tovább folytatja a nyomozást, hogy minden részletet kiderítsen, és az igazságszolgáltatás elé állítsa az elkövetőket.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!