Őrizetbe vettek három személyt a meggyilkolt nagyváradi nő ügyében

2024. június 12. – 10:25

Másolás

Vágólapra másolva

Kedd este 24 órás előzetes letartóztatásba helyezett három embert a rendőrség annak a nőnek az ügyében, akinek a holttestét aznap reggel a nagyváradi Prima lakótelep egyik utcájában parkoló autó ponyvával fedett utánfutójában találtak meg – írja Bihoreanul.

A portál szerint egy 30 éves férfit, illetve egy 24 éves és egy 28 éves nőt vettek őrizetbe gyilkosság gyanújával. A nagyváradi ügyészek többórás kihallgatás után döntöttek az említett személyek őrizetbe vételéről. Cristian Ardelean ügyész, a nagyváradi ügyészség szóvivője szerint az elvégzett vizsgálatból arra következtetnek, hogy az áldozatot június 6. és 8. között ölték meg egy Nufărul negyedi lakásban. Az igazságügyi orvosszakértők megállapítása szerint a 31 éves nő halálát a három gyanúsított által mért ütések okozták.

Az áldozat testvérének, egy 25 éves nőnek az ügyét még vizsgálják a hatóságok. A nőt alultápláltan, sérülésekkel teli találták meg kedden.

A portál szerint az egyik elkövető értesítette kedd reggel a rendőrséget a holttestről, illetve adott tájékoztatást az áldozat testvéréről.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!