Kocsis üldözés a Gyilkos-tónál: az ablakon át szedték ki az ittas sofőrt az autójából

2024. április 22. – 09:42

Másolás

Vágólapra másolva

Több alkalommal is meggyűlt a dolguk a hatóságoknak vasárnap délután egy férfival, aki a Gyilkos-tónál berúgott egy bárban, majd autózni indult. A Hargita megyei csendőrség közlése nyomán arról ír a Libertatea, hogy délután egy szórakozóhelyről érkezett hozzájuk panasz, mert egy vendég nem volt hajlandó kifizetni az italokat, amiket elfogyasztott.

A csendőröknek sikerült rábeszélniük a férfit a fizetésre, de az nem sokkal később felhívta a 112-es segélyhívót, és jelentette, hogy két személy akadályozza őt abban, hogy elhagyja a bárt. Arról is beszámolt, hogy alkoholos befolyásoltság alatt áll, és nem tudja, hol van.

Ezután távozott, majd beszállt az autójába és elhajtott, a hatóság emberei azonban utána eredtek és rövid időn belül sikerült megállítaniuk. A 38 éves, Konstanca megyei férfi azonban nem volt hajlandó kiszállni az autóból és alávetni magát az alkoholszondás vizsgálatnak.

Sőt, a rendőri felszólítást követően leblokkolta a kocsi ajtóit, ezért betörték az ablakot, így szedték ki belőle. Az ittasan száguldozó férfit megbilincselték és a sürgősségire szállították vérvételre.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!