Kocsis üldözés a Gyilkos-tónál: az ablakon át szedték ki az ittas sofőrt az autójából

2024. április 22. – 09:42

Másolás

Vágólapra másolva

Több alkalommal is meggyűlt a dolguk a hatóságoknak vasárnap délután egy férfival, aki a Gyilkos-tónál berúgott egy bárban, majd autózni indult. A Hargita megyei csendőrség közlése nyomán arról ír a Libertatea, hogy délután egy szórakozóhelyről érkezett hozzájuk panasz, mert egy vendég nem volt hajlandó kifizetni az italokat, amiket elfogyasztott.

A csendőröknek sikerült rábeszélniük a férfit a fizetésre, de az nem sokkal később felhívta a 112-es segélyhívót, és jelentette, hogy két személy akadályozza őt abban, hogy elhagyja a bárt. Arról is beszámolt, hogy alkoholos befolyásoltság alatt áll, és nem tudja, hol van.

Ezután távozott, majd beszállt az autójába és elhajtott, a hatóság emberei azonban utána eredtek és rövid időn belül sikerült megállítaniuk. A 38 éves, Konstanca megyei férfi azonban nem volt hajlandó kiszállni az autóból és alávetni magát az alkoholszondás vizsgálatnak.

Sőt, a rendőri felszólítást követően leblokkolta a kocsi ajtóit, ezért betörték az ablakot, így szedték ki belőle. Az ittasan száguldozó férfit megbilincselték és a sürgősségire szállították vérvételre.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!