Megszökött egy emberölésért 18 éves szabadságvesztésre ítélt férfi Bukarestben

2024. április 9. – 18:15

Másolás

Vágólapra másolva

Megszökött kedden egy emberölésért 18 éves szabadságvesztésre ítélt férfi Bukarestben – írja az Országos Börtönigazgatóság közleménye alapján az Agerpres.

A tájékoztatás szerint a Mészáros Zsombor nevű 34 éves elítélt, aki a Szatmár megyei Sárközújlakon született, 15 óra körül szökött meg a fővárosi második kerületben egy rabszállító járműből.

Mészáros Zsombor – Forrás: politiaromana.ro
Mészáros Zsombor – Forrás: politiaromana.ro

A férfit a Rahova börtönkórházban kezelték. A Ritmului utca 24. szám alatt található Hiperdia Ritmului nevű fővárosi kórház közelében szökött meg a rabszállító járműből.

Az elítélt 1,80 centiméter magas, sportos testalkatú, szeme kék, szemöldöke ívelt, arcformája ovális, bőre világos, haja gesztenyebarna. Több tetoválást visel. Szökésekor sötét pólót hordott, melltájékon fehér ábrával, sötét mellényt, sötét mackónadrágot és fekete talpú, piros-fehér edzőcipőt.

A börtönigazgatóság emlékeztetett, hogy a rabszállító jármű elhagyása szökésnek minősül, és a Btk. 258-as cikke értelmében hat hónaptól 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!