Gyorshajtás miatt bevonták Diana Şoşoacă jogosítványát

2024. március 10. – 16:47

Másolás

Vágólapra másolva

Az Ilfov megyei rendőrség tájékoztatása szerint Diana Şoşoacă 110 kilométeres óránkénti sebességgel hajtott Buftea városában, egy olyan szakaszon, ahol 40 km/óra a megengedett maximális sebesség. Az 1485 lejes bírság mellett 90 napra bevonták a politikus jogosítványát is a politikusnak.

Diana Şoşoacă élőben közvetített az incidensről a Facebookon. Miután megállították, kiszállt az autóból és kiabálni kezdett a rendőrökkel, azzal fenyegetőzött, hogy feljelentést tesz ellenük.

Később az általa vezetett SOS Románia Párt Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben „példátlan visszaélésnek” nevezték a rendőri intézkedést. Azt írták, hogy Şoşoacă autójával egy járműoszlopban haladt, alacsony sebességgel. „Ezzel a lépéssel egyértelműen az a cél, hogy akadályozzák az SOS Románia elnökének kampánytevékenységét” – fogalmaztak.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!