Amerikai járatot indít a TAROM, madridi vagy római átszállással

2024. február 7. – 13:46

Másolás

Vágólapra másolva

Februártól naponta indulnak TAROM-járatok az Amerikai Egyesült Államokba, jelentette be a román állami légitársaság szerdán. A jegyek ára oda-vissza 608 eurótól kezdődik Bukarest és New York, illetve 785 eurótól Bukarest és Miami között, azonban nem közvetlen járatokról van szó, mindkét esetben át kell szállni.

Az Air Europa és az ITA Airways légitársaságokkal partnerségben indított járatokat madridi vagy római átszállással hirdette meg a TAROM, és az árban a kézipoggyász, egy 23 kg-os csomagtérbe leadható poggyász, illetve az illetékek is benne vannak.

A TAROM 2003-ban szüntette meg transzatlanti járatát. A mostani bejelentés előzménye, hogy a HiSky decemberben jelentette be, hogy 2024. június 7-től indít közvetlen járatot a bukaresti Henri Coandă repülőtérről a New York-i John F. Kennedy repülőtérre.

Támogasd a Transtelexet!

Az erdélyi közösségnek saját, független lapja csak akkor lehet, ha azt az olvasótábora fenntartja. Támogass minket akár alkalmi jelleggel, ha pedig teheted, állíts be rendszeres támogatást!

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!