Két halálos áldozatot követelő baleset történt Bánffyhunyad közelében

2024. február 2. – 13:02

Másolás

Vágólapra másolva

Két férfi meghalt péntek reggel egy közlekedési balesetben a Kolozs megyei Bánffyhunyad közelében.


A rendőrség tájékoztatása szerint az E60-as út Kissebes (Poieni) és Bánffyhunyad közötti szakaszán egy 51 éves Hargita megyei férfi vezette, Nagyvárad felé tartó haszonjármű az útviszonyokhoz képest túl nagy sebesség miatt átsodródott a szemközti sávba, ahol összeütközött egy 59 éves török állampolgárságú férfi vezette kamionnal.

A kolozsvári I.S.U. munkatársai beavatkoztak a furgonban lévő áldozatok, vagyis az 51 éves sofőr és a 36 éves utas, mindketten Hargita megyei lakosok, kimentése érdekében. Sajnos mindketten súlyos sérüléseket szenvedtek, amelyek halálos kimenetelűek voltak. A teherautó vezetőjét alkoholtesztnek is alávetették, az eredmény negatív lett.

A helyszínen utólag szerzett információk alapján úgy tűnik, hogy a balesetben érintett furgont vezető férfi szabálytalanul előzött, és összeütközött a kamionnal, amelynek sofőrjét kórházba szállították.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!