Frontálisan ütközött két villamos Bukarestben

2023. december 24. – 11:23

Másolás

Vágólapra másolva

Összeütközött két villamos vasárnap hajnalban Bukarestben a Stefan cel Mare körúton – írja a közlekedési rendőrség tájékoztatása alapján a G4Media. A balesetben a két sofőr és egy utas megsérült, kórházba szállították őket.

A rendőrséget 05:50 körül értesítették a 112-es segélyhívószámon a közlekedési balesetről, amely a Ștefan cel Mare és a Lizeanu utcák kereszteződésében történt.

Az előzetes információk szerint az 1-es villamos vonalán közlekedő sofőr a szemből érkező 5-ös villamosnak ütközött, amikor utóbbi balra kanyarodott. A villamosok vezetőit alkoholtesztnek vetették alá, az eredmény negatív lett. A járművek közül az egyik régebbi, a másik új gyártású volt.

A közlekedési baleset pontos körülményeinek megállapítása érdekében a nyomozás folytatódik, a rendőrség előzetes feltételezései szerint emberi hiba okozhatta az ütközést.

A helyszíni vizsgálat ideje alatt a Ștefan cel Mare úton mindkét irányában korlátozzák a villamosforgalmat, pótlóbuszokkal igyekszenek fenntartani a tömegközlekedést.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!