Negyven embert szállító autóbusz borult be a sáncba Vaslui megyében, tizenöten megsérültek

2023. november 26. – 14:31

Másolás

Vágólapra másolva

Vasárnap dél körül a hatóságok 17 járművel szálltak ki a helyszínre Vaslui megyében, ahol az E 581-es úton egy 40 embert szállító autóbusz leborult az útról a sáncba, írta az Agerpres.

A Vaslui megyei katasztrófavédelmi felügyelőség (ISU) szóvivője, Marius Stanciu szerint 12 óra 9 perckor aktiválták a vörös beavatkozási kódot az E 581-es úton. A katasztrófavédelmi felügyelőség összesen 17 mentő- és tűzoltókocsit küldött a helyszínre, az információk szerint 15 személy sérült meg.

A Vaslui megyei rendőrség szóvivője, Oana Şopu az Agerpresnek elmondta, az autóbusz mindegyik utasa kiszállt a sáncba borult járműből, a forgalmat nem zárták le a környéken. A rendőrség nyomoz a baleset körülményeinek kiderítésére.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint Vaslui megye másodfokú hóviharriasztás alatt áll vasárnap délután 4 óráig. A szeles, viharos időjárás több délkelet-romániai megyében forgalmi fennakadásokat, áramkieséseket okozott.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!