Üzemanyag helyett vizet tankoltak – bezáratta a fogyasztóvédelem a MOL egyik romániai töltőállomását

2023. október 7. – 10:09

Másolás

Vágólapra másolva

Átmenetileg bezáratta a Roman településen levő MOL üzemanyagtöltő állomást a Neamţ megyei fogyasztóvédelmi felügyelőség, miután több autós panaszt tett, hogy benzin vagy gázolaj helyett vizet tankoltak a kutaknál, írja az Agerpres.

A MOL Románia vezetősége PR-ügynökségén keresztül közölte, hogy a romani üzemanyagtöltő állomáson kialakult helyzet „kivételes” volt, és arra kérte az érintetteket, hogy lépjenek kapcsolatba a vállalattal.

„Ez egy kivételes, egyszeri helyzet volt, amely egy tervezett tartálykalibrálási beavatkozás eredményeként alakult ki. Azonnal közbeléptünk, hogy orvosoljuk a helyzetet. Közvetlen kapcsolatban állunk azokkal, akik már bejelentést tettek ügyfélszolgálati osztályunkon, és mérlegeljük, hogy az egyes esetekben milyen támogatási és kártérítési intézkedésekre van szükség. Arra biztatjuk azokat, akik még nem fordultak hozzánk, de október 4-én este a romani üzemanyagtöltő állomáson tankoltak, hogy vegyék fel velünk a kapcsolatot” – olvasható a MOL Románia PR-ügynökségének pénteki közleményében.

Vlad Ciurea, a Neamţ megyei fogyasztóvédelmi felügyelőség vezetője szerint vizsgálatot indítottak, amelynek következtetéseit a lehető legrövidebb időn belül közzé fogják tenni.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!