Újabb rendőr okozott balesetet alkohol és drog befolyása alatt

2023. szeptember 5. – 16:48

Másolás

Vágólapra másolva

Kannabiszt, amfetamint és alkoholt fogyasztott az a fiatal konstancai rendőr, aki kedd hajnalban elütött egy járókelőt Caracalon, majd megpróbálta félrevezetni a kollégáit, írja nyomozati forrásokra hivatkozva a Hotnews.ro.

A balesetben egy 33 éves nő sérült meg, akit kórházba szállítottak. A balesetet okozó autó utasai a helyszínre érkező rendőröknek azt mondták, hogy egy 24 éves nő vezette a járművet, de nemsokára kiderült, hogy a sofőr valójában egy 21 éves fiatal, akinek a leheletében 0,56 mg/l volt az alkohol szintje és két tiltott kábítószer jelenlétét is kimutatták a szervezetében.

Az elkövetőt bevitték a rendőrségre kihallgatásra. A Hotnews úgy értesült, hogy a fiatal férfi a konstancai rendőrségen dolgozik és az autóban a 24 éves nőn kívül további két fiatal utazott, akik a Câmpina-i rendőriskola diákjai.

Mint írtuk, kedden egy másik alkohol- és drog- hatása alatt okozott, halálos közúti baleset elkövetőjéről is kiderült, hogy nyugalmazott rendőrtiszt.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!