Újabb rendőr okozott balesetet alkohol és drog befolyása alatt

2023. szeptember 5. – 16:48

Másolás

Vágólapra másolva

Kannabiszt, amfetamint és alkoholt fogyasztott az a fiatal konstancai rendőr, aki kedd hajnalban elütött egy járókelőt Caracalon, majd megpróbálta félrevezetni a kollégáit, írja nyomozati forrásokra hivatkozva a Hotnews.ro.

A balesetben egy 33 éves nő sérült meg, akit kórházba szállítottak. A balesetet okozó autó utasai a helyszínre érkező rendőröknek azt mondták, hogy egy 24 éves nő vezette a járművet, de nemsokára kiderült, hogy a sofőr valójában egy 21 éves fiatal, akinek a leheletében 0,56 mg/l volt az alkohol szintje és két tiltott kábítószer jelenlétét is kimutatták a szervezetében.

Az elkövetőt bevitték a rendőrségre kihallgatásra. A Hotnews úgy értesült, hogy a fiatal férfi a konstancai rendőrségen dolgozik és az autóban a 24 éves nőn kívül további két fiatal utazott, akik a Câmpina-i rendőriskola diákjai.

Mint írtuk, kedden egy másik alkohol- és drog- hatása alatt okozott, halálos közúti baleset elkövetőjéről is kiderült, hogy nyugalmazott rendőrtiszt.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!