Bilincsbe verve tartott és szexuálisan kizsákmányolt két kiskorút egy férfi Bukarestben

2023. augusztus 30. – 13:21

Másolás

Vágólapra másolva

Videochatelésre és prostitúcióra kényszerített egy férfi két kiskorú lányt Bukarestben. Amikor nem tudta a felügyeletüket megoldani, bilincsbe verve tartotta őket.

A jurnanul.ro a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT) közlése alapján arról ír, hogy idén május-júniusban egy magánszemély két kiskorú lányt toborzott szexuális kizsákmányolás céljából, akiket videochatelésre és prostitúcióra kényszerített.

„Megállapítást nyert, hogy 2023 májusa és júniusa között a vádlott Bukarestben bérelt lakásokba szállított és bújtatott két kiskorú sértettet azzal a céllal, hogy szexuális kizsákmányolásuk révén anyagi előnyökhöz jusson. Az egyik áldozatot arra kényszerítette, hogy több, hirdetések útján vagy közvetlenül a vádlott által toborzott személlyel szexuális kapcsolatot létesítsen, a másik áldozatot pedig arra, hogy videochat szolgáltatásokat nyújtson egy online platformon, az így szerzett összegeket pedig a vádlott sajátította ki” – idézi a jurnalul.ro a DIICOT közleményét.

A tájékoztatóból az is kiderül, hogy az egyik lány, akit egy szociális gondozó nevelt, több alkalommal is önként távozott otthonról. A gyanúsított kihasználta az érzelmi kiszolgáltatottságát, azzal áltatta, hogy szereti, így csalta el magához.

A rendőrség augusztus 27-én talált rá az áldozatra Bukarestben. A gyanúsítottat a Prahova-i bíróság 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte.

A DIICOT szerint a megvádolt férfi éjszaka, illetve amikor nem tudta felügyelni az áldozatokat, bilincsbe verve tartotta őket.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!