Őrizetbe vettek egy állatkínzással gyanúsított 18 éves fiatalt

2023. július 15. – 14:45

Másolás

Vágólapra másolva

Őrizetbe vettek pénteken a hatóságok egy állatkínzással gyanúsított 18 éves fiatalembert – számolt be a Suceava megyei rendőrség szóvivőjének tájékoztatása alapján az Agerpres.

Ionuţ Epureanu rendőrségi sajtófelelős szerint a hét elején egy rădăuţi-i nő azzal a panasszal fordult az állatvédelmi rendőrséghez, hogy július 11-én, valamivel éjfél előtt négy, 18-25 év közötti fiatal elcsalogatta, majd nagy erővel a földhöz csapta a macskáját. A bántalmazott állat megsérült.

Az állatvédelmi rendőrség a városi rendőrség közreműködésével azonosította a feljelentett négy, Voitinel községből származó személyt. A nyomozás során megállapították, hogy a macskát egyikük, egy 18 éves fiatal bántalmazta. Az ügyet átadták az ügyészségnek, amelyik állatkínzásért büntetőeljárást indított a gyanúsított ellen.

Pénteken a 18 éves fiatalt 24 órára őrizetbe vették – közölte a rendőrségi szóvivő.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!