A lakását felújító férfi vághatta el egy nő torkát Szatmárnémetiben

2023. július 2. – 09:11

Másolás

Vágólapra másolva

A bejelentőt gyanúsítják egy gyilkosság elkövetésével a szatmárnémeti hatóságok. Szombaton délután, amint a Presasm beszámolójából kiderül, egy férfi jelentette a rendőrségen, hogy holtan találta a tulajdonost abban a lakásban, melynek felújításán dolgozik. Az áldozat egy 48 éves nő volt, pszichológus, aki egy ideig a megyei kórház pszichiátriai osztályán is tevékenykedett. A torkát vágták el, a helyszínre érkező mentősök már nem tudtak segíteni rajta.

Röviddel a bejelentés után az ügyészek és a rendőrök kiszálltak a helyszínre, és elkezdték a bejelentő kihallgatását, valamint a feleségéét is, aki szintén megjelent a lakásnál. A Presasm szerint a nyomozást végzők rövid idő után magára a bejelentőre kezdtek el gyanakodni, ugyanis zavarosnak találták a vallomását és néhol ellentmondást is felfedeztek az állításai között. Nem segített a gyanúsítotton a felesége sem, aki hasonlóan zavaros sztorit adott elő.

Például azt állították mindketten, hogy reggel óta hívogatták az áldozatot, és mivel nem válaszolt, elkezdtek aggódni, ezért ment át hozzá a férfi. Viszont fültanúk szerint délután kiabálás hallatszott a lakásból, az áldozat kérte valakitől, hogy ne bántsa.

A kihallgatás végén a férfi beismerő vallomást tett és elmondta a rendőröknek és az ügyésznek az igazságot, írja a Presasm. Azt, hogy pontosan mi motiválta a tettét, egyelőre nem tudni pontosan. Vélhetően a lakásfelújításért fizetendő pénzösszeg miatt szólalkoztak össze, a férfi pedig elvesztette az önuralmát a vita hevében, és elvágta a nő torkát.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!