Kettős gyilkosság elkövetőjét keresi a rendőrség

2023. június 28. – 15:20

Másolás

Vágólapra másolva

Minősített kettős emberölés gyanúja miatt keres a Temes megyei rendőrség egy férfit. A gyanú szerint a férfi megölt egy idős házaspárt a temesvári igazságügyi palota közelében levő lakásukban szerdára virradóan, írja az Agerpres.

Az egyik áldozat egy 78 éves nő, a másik egy 75 éves férfi.

A holttestekre a házaspár unokája talált rá, aki a feltételezett tettessel is szembetalálkozott, így személyleírást tudott adni róla. Eszerint 30-35 éves, körülbelül 180 centiméter magas, barna hajú, borotválatlan férfiról van szó, aki sötét színű rövidnadrágot, szürke, kapucnis melegítőfelsőt és hátizsákot viselt. A rendőrség szerint megtörténhet, hogy jobb keze sérült, ugyanis kötést viselt rajta.

A rendőrség nagy erőkkel keresi a férfit, a nyomozást a Temes megyei törvényszéki ügyészség irányítja.

A hatóságok kérik a lakosságot, hogy amennyiben a személyleírásnak megfelelő férfit látnak, ne kommunikáljanak vele közvetlenül, hanem hívják az 112-es számot.

Adjuk össze, adjuk ki TGM kolozsvári esszéit!

2 millió forintot, vagy ennek megfelelő 26 000 lejt / 5330 eurót szeretnénk összegyűjteni, hogy kiadhassuk Tamás Gáspár Miklós Kolozsvári esszék című kötetét. Azoknak a támogatóknak, akik ehhez külön hozzájárulnak, a neve a könyvben is megjelenik majd támogatóként.

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!