Kettős gyilkosság elkövetőjét keresi a rendőrség

2023. június 28. – 15:20

Másolás

Vágólapra másolva

Minősített kettős emberölés gyanúja miatt keres a Temes megyei rendőrség egy férfit. A gyanú szerint a férfi megölt egy idős házaspárt a temesvári igazságügyi palota közelében levő lakásukban szerdára virradóan, írja az Agerpres.

Az egyik áldozat egy 78 éves nő, a másik egy 75 éves férfi.

A holttestekre a házaspár unokája talált rá, aki a feltételezett tettessel is szembetalálkozott, így személyleírást tudott adni róla. Eszerint 30-35 éves, körülbelül 180 centiméter magas, barna hajú, borotválatlan férfiról van szó, aki sötét színű rövidnadrágot, szürke, kapucnis melegítőfelsőt és hátizsákot viselt. A rendőrség szerint megtörténhet, hogy jobb keze sérült, ugyanis kötést viselt rajta.

A rendőrség nagy erőkkel keresi a férfit, a nyomozást a Temes megyei törvényszéki ügyészség irányítja.

A hatóságok kérik a lakosságot, hogy amennyiben a személyleírásnak megfelelő férfit látnak, ne kommunikáljanak vele közvetlenül, hanem hívják az 112-es számot.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!