Nemzetközi körözés alatt áll a kanapéba rejtett 12 éves halott kislány anyjának az élettársa

2023. június 9. – 14:12

Másolás

Vágólapra másolva

Nemzetközi elfogatóparancsot adott ki az Europol a gyanú szerint meggyilkolt és egy bukaresti lakásban egy kanapé tárolódobozába rejtett 12 éves kislány anyjának az élettársa ellen. Ilie-Marcel Serbuc az Europol körözési listáján a veszélyes bűnőzök között szerepel, írja az Agerpres.

A fővárosi rendőrségen zajlik a kislány anyjának a kihallgatása, akit Spanyolországban fogtak el és vettek őrizetbe a spanyol hatóságok, majd kiadták Romániának.

A bukaresti törvényszéki ügyészség kedden közölte, hogy az Igazságügyi Orvostani Intézetben (INML) végzett genetikai vizsgálat nyomán kiderült, a holttest egy 12 éves, erőszakos halált halt lányé. Úgy tudták azonosítani, hogy a genetikai profilját összehasonlították az apja genetikai adataival.

A műanyag zsákba csomagolt, oszlásnak indult holttestet szombaton találta meg a lakás tulajdonosa, miután az albérlői elhagyták az ingatlant. A fővárosi törvényszéki ügyészség hivatalból eljárást indított az ügyben, és a holttestet az Igazságügyi Orvostani Intézethez (INML) szállították.

Támogasd a Transtelexet!

Az erdélyi közösségnek saját, független lapja csak akkor lehet, ha azt az olvasótábora fenntartja. Támogass minket akár alkalmi jelleggel, ha pedig teheted, állíts be rendszeres támogatást!

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!