Megtalálták a Marosban a férfi holttestét, aki a gyanú szerint a folyóba ugrott hétfőn

2023. május 27. – 09:16

Másolás

Vágólapra másolva

Megtalálták pénteken annak a férfinak a holttestét, aki a gyanú szerint hétfőn Marosvásárhelyen a folyóba vetette magát a Maros-hídról, adta hírül az Agerpres. Mint írtuk, az eset szemtanúi a Maros vizén edzést tartó kajakosok voltak, akik azonnal hívták az 112-es számot.

A Maros megyei rendőrség tájékoztatása szerint a katonai tűzoltók pénteken megtalálták egy férfi holttestét a városban levő egyik folyógátnál. Az azonosítás során kiderült, hogy a tetem egy 41 éves gernyeszegi férfié.

A holttestet a marosvásárhelyi igazságügyi orvostani szolgálathoz szállították boncolásra, és tovább folytatják a nyomozást gondatlanságból elkövetett emberölés miatt – közölte a rendőrség.

A Maros megyei katasztrófavédelmi felügyelőség hétfőn közölte, hogy nagy erőkkel keresnek a Marosban egy férfit, aki szemtanúk szerint a folyóba ugrott a Maros-hídról. A katasztrófavédelem búváraihoz a Salvamont búvárcsapata is csatlakozott.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!