Késsel vette üldözőbe a bukaresti shaormázó munkatársát egy fiatal férfi

2023. április 22. – 11:50

Másolás

Vágólapra másolva

Sokkoló eseményre került sor csütörtök este Bukarest egyik gyorséttermében. Egy shaormázó alkalmazottját konyhakéssel támadta meg egy férfi – írja a Hotnews.

Az incidens csütörtök éjfél környékén történt, a rendőrség pénteki közleménye szerint arról kaptak bejelentést, hogy egy fővárosi gyorsétterem alkalmazottját késsel szúrta meg egy férfi, akivel vitába került. Az áldozatot kórházba szállították, a támadót pedig keresi a rendőrség.

A történtekről felvétel is készült. A pár perces videóban az látható, hogy a támadó agresszíven viselkedik, egy szóváltást követően megüti az egyik alkalmazottat, szó szót követ, amire az alkalmazott visszaüt. A támadó ekkor kapta elő a nadrágjában elrejtett kést, amivel a pulton átugorva üldözőbe vette áldozatát.

A kamerafelvételén nem látszik, hogy pontosan mi történt, mert kimentek a képből, röviddel utána viszont a shaormázó alkalmazottja jelenik meg újra, kimenekül a pultból, elesik, a hasát fogja, rögtön utána jön az agresszor is, aki áldozata mellett elsétál és kimegy a gyorsétteremből.

A román sajtó forrásai szerint a történteket megelőzte, hogy egy nő elégedetlen volt a vásárolt termékkel kapcsolatban, ezután lépett be a gyorsétterembe az agresszor, akivel a pórul járt alkalmazott összetűzésbe keveredett, és aki ezután megsebesítette.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!