Késsel fenyegette meg tanárát egy bákói tanuló, büntetőeljárás indult ellene

2023. április 20. – 17:04

Másolás

Vágólapra másolva

A Bákó megyei rendőrség korábban arról tájékoztatott, hogy késsel fenyegette meg tanárát egy bákói diák. A szerdán történt esetet az 112-es sürgősségi hívószámon jelentette egy 42 éves pedagógus, aki megpróbálta rendezni a tanárkollégája és a tanuló közötti spontán konfliktust.

Az Agerpres arról tudósít, a nyomozás során kiderült, hogy egy 15 éves fiú a sportteremben vitába keveredett a tanárral, a hátizsákjából előkapott késsel megfenyegette őt, majd a kést hátrahagyva távozott az iskolából. A rendőrség röviddel ezután elfogta, és bekísérte kihallgatásra a kiskorút, majd őrizetbe vette – számolt be Cătălina Păduraru, a megyei rendőrség szóvivője.

A Bákó megyei rendőrség tájékoztatása szerint közbiztonságra veszélyes eszközök birtoklása és használata, illetve fenyegetés miatt indult ellene büntetőeljárás, és szabadlábon, hatósági felügyelet alatt védekezhet a diák. Cătălina Păduraru elmondta, a kiskorú 60 napig lesz felügyelet alatt.

Nélküled nem tudunk működni

A Transtelex egy órányi működése nagyjából 80 lejbe kerül. Az olvasói mikroadományok azonban nem tartanak ki a hónap végéig. Legyél te is a támogatónk, csak veled együtt lehet Erdélynek saját, független lapja.

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!