A közösségi oldalán panaszkodott a gyulafehérvári férfi, mielőtt megölte a gyermekét, majd magát is

2023. március 26. – 15:48

Másolás

Vágólapra másolva

A gyermekét megölő, majd öngyilkosságot elkövető gyulafehérvári férfi tette elkövetése előtt a közösségi oldalára írt bejegyzésben sérelmezte, hogy csak „adagolva” láthatja a fiát, írja az Agerpres.

A férfi azt írta bejegyzésében, hogy 7-8 hónapja dolgozik a családdal szemben elkövetett hibái és rossz döntései helyrehozatalán. „A család megtapasztalása volt életem legkellemesebb érzése, mindaddig, amíg meg nem fosztottak annak lehetőségétől, hogy lássam a fiamat felnőni és fejlődni” – írta.

A 27 éves férfi azt is elpanaszolta, hogy nem tudja, mikor keresztelték meg a fiát, és hogy a gyermeket más férfi szokta tolni a babakocsiban.

„Miért csak adagolva láthatom a gyermekemet, akit akartam? Még van lehetőségem választani” – olvasható a férfi utolsó üzenetében.

A rendőrök vasárnap hajnalban találták meg felakasztva a férfit és az egyéves gyermeket.

A Fehér megyei rendőrség tájékoztatása szerint a kisfiú 25 éves anyja riasztotta őket éjjel 1-kor az 112-es számon, mivel közös gyermeküket az apára bízta, aki nem volt hajlandó elárulni tartózkodási helyét, később pedig már a telefont sem vette fel, és nem nyitott ajtót.

Bérelt ingatlanról lévén szó, a rendőrség a Tordán élő tulajdonos engedélyét kérte a lakásba való erőszakos behatoláshoz, a tulajdonos azonban ehhez nem járult hozzá, hanem ő maga ment el Gyulafehérvárra, hogy beengedje a rendőröket. A lakás ajtaja azonban belülről be volt zárva, ezért a rendőröknek végül mégiscsak erőszakkal kellett behatolniuk.

A lakásban felakasztva, holtan találták meg az apát és az egyéves gyermeket.

A rendőrség azt is közölte, hogy az anya segélyhívása és a rendőrök lakásba való behatolása között 3 óra telt el.

Egyik szomszéd arról számolt be a sajtónak, hogy a férfi elmondása szerint élettársa a rossz bánásmódra hivatkozva hónapokkal ezelőtt elköltözött.

Ha családon belüli / nők elleni erőszak miatt segítségre van szüksége, hívja az áldozatok megsegítése céljából működtetett 0800 500 333-as ingyenes, zöld telefonszámot, vészhelyzet esetén pedig az 112 segélyhívószámot.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!