Megölte gyermekét, majd öngyilkos lett egy férfi, a rendőrök az ajtó előtt várakoztak

2023. március 26. – 10:30

Másolás

Vágólapra másolva

Megölte egy éves gyermekét, majd öngyilkos lett egy 27 éves férfi Gyulafehérváron. A gyermek anyja szombatról vasárnapra virradó éjjel a rendőrséghez fordult, mert volt élettársa nem válaszolt a telefonra és a bérelt lakása ajtaját sem nyitotta ki, a rendőrök ki is szálltak a helyszínre, de a lakástulajdonos nem egyezett bele, hogy feltörjék az ajtót, ezért megvárták, amíg egy másik városból odaér.

A G4media.ro szerint több kérdést felvet a tragikus eset. A rendőrség azt közölte, hogy szombatról vasárnapra virradó éjjel egy órakor hívta az 112-őt az aggódó 25 éves gyulafehérvári anya. Elmondta, több üzenetet is váltott volt élettársával, akire rábízta egy éves fiukat, a férfi eleinte biztosította róla, hogy a gyermek jól van, azt viszont nem volt hajlandó elárulni, hogy hol tartózkodnak, később pedig a hívásra nem válaszolt és bérelt lakásának ajtaját sem nyitotta ki.

A rendőrök azonosították a lakás tulajdonosát, egy tordai férfit, aki azonban nem egyezett bele, hogy feltörjék az ajtót, így a rendőrök megvárták, amíg a szomszédos megyéből Gyulafehérvárra ér, és beengedi őket. Tordáról körülbelül egy óra alatt lehet eljutni autóval Gyulafehérvárra.

Végül az ajtót mégis fel kellett törni, ugyanis úgy zárták be belülről, hogy ne lehessen kinyitni. A rendőrök a csecsemő és a férfi felakasztott holttestére találtak a lakásban, az ügyben nyomozás indult.

Ha családon belüli / nők elleni erőszak miatt segítségre van szüksége, hívja az áldozatok megsegítése céljából működtetett 0800 500 333-as ingyenes, zöld telefonszámot, vészhelyzet esetén pedig az 112 segélyhívószámot.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!