Meggyilkolta a saját anyját egy pszichés zavarokkal küzdő nő Máramarosban

2023. március 21. – 09:50

Másolás

Vágólapra másolva

Gyilkosság történt hétfő reggel a Máramaros megyei Giródtótfaluban. Egy 55 éves nő leszúrta 80 éves édesanyját, majd a ház mögötti erdőbe menekült. A rendőrség azonban nem sokkal később megtalálta, és a pszichiátriára szállította, derül ki az Observatornews beszámolójából.


Mint írják, alig egy hete engedték ki a pszichiátriáról a nőt, aki azóta az áldozattal lakott. A helybeliek szerint gyakran veszekedtek. A feltételezett elkövető, mielőtt elmenekült, elmondta az egyik szomszédnak, hogy mit tett, aki értesítette a rendőrséget.

Az 55 éves nőt pszichiátriai szakértői vizsgálatra szállították be, a rendőrség gyilkosság elkövetésének gyanújával indított nyomozást.

Van segítség! Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon. Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt, mielőtt kárt tenne magában. Ha másvalakiért aggódik, ezen az oldalon talál tanácsokat, mit tud tenni.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!