Égő cigaretta miatt gyúlhatott ki a ruhája, ez okozta a halálát a nagyváradi férfinak

2023. március 17. – 15:48

Másolás

Vágólapra másolva

Egy 62 éves nagyváradi férfi égett meg szerdán este Nagyvárad központjában, egy tömbház alatti átjárónál – közölte a rendőrség.

„Az áldozat szénmonoxid-mérgezés következtében hunyt el, testén másod- és harmadfokú égések voltak, illetve füstlerakódást is találtak a felső légutakon. A testén nem voltak erőszakra utaló jelek” – nyilatkozta Camelia Buhaș, az Igazságügyi Orvostani Intézet vezetője az Ebihoreanul helyi portálnak.

Az orvosszakértők vérmintákat is vettek, amelyeknek eredményeit még ki kell elemezni, a nyomozók gyanúja szerint viszont a férfi aznap este alkoholt fogyaszthatott, majd cigarettával a szájában aludhatott el.

A férfi műszálas ruhát viselt és hasonló anyagból készült pléddel takarta be magát, ami nagy valószínűséggel a cigaretta miatt gyúlt meg. Nem találtak gyúlékony vegyi anyagot a helyszínen – derült ki a nyomozóhatóságok információiból.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!