Holtan találtak egy nőt, akit élettársa három éve már egyszer életveszélyesen megsebesített

2023. március 4. – 16:06

Másolás

Vágólapra másolva

Holtan találtak egy máramarosi nőt Kelencén. A rendőrség a gyilkossággal az élettársát gyanúsítja, akinek lakásában megtalálták, és aki három évvel ezelőtt már szúrt sebet okozott a 45 éves nőnek – írja az Observator.

Szombat reggel arról értesítették a 112-es telefonszámon keresztül a hatóságokat, hogy a Máramaros megyei Kelencén egy 47 éves férfi házában egy nőt találtak és nem lélegzik. A helyszínre érkező Máramaros megyei mentőszolgálat munkatársai megállapították, hogy a nő elhunyt. A nő fején és hasán talált sérülések miatt nyomozást indítottak, gyilkosság bűncselekmény elkövetésének gyanújával.

Az Observator szerint az áldozatot három évvel ezelőtt már megszúrták, élettársát a rendőrség őrizetbe vette és gyilkossági kísérlet miatt büntetőeljárást indított ellene. Az ügyet azonban három év elteltével sem zárták le. Vélhetően a nő családon belüli erőszak áldozata lett.

Ha családon belüli / nők elleni erőszak miatt segítségre van szüksége, hívja az áldozatok megsegítése céljából működtetett 0800 500 333-as ingyenes, zöld telefonszámot, vészhelyzet esetén pedig az 112 segélyhívószámot.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!