Három emberrel zuhant le egy magasemelő targonca szerelőkosara

2023. január 20. – 16:15

Másolás

Vágólapra másolva

Munkabaleset történt egy szászsebesi vállalatnál, egy Kolozs megyei cég három alkalmazottja megsérült, írja az Agerpres.

Izabella Ursaleş, a Fehér megyei munkaügyi felügyelőség vezetője arról tájékoztatott, hogy a három férfi egy csarnok tetőzetén végzett javítási munkálatokat, amikor lezuhant a magasemelő targonca szerelőkosara, amelyben a munkások voltak. Körülbelül háromméteres magasságból estek le. A rendőrség tájékoztatása szerint egy 20, egy 39 és egy 47 éves férfiról van szó.

A sérülteket a gyulafehérvári megyei sürgősségi kórházba szállították. Munkavédelmi felügyelők és rendőrök szálltak ki a helyszínre, a munkabeleset pontos körülményeinek kiderítésére vizsgálat indult.

A Fehér megyei rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta az Agerpres hírügynökséget, hogy in rem vizsgálat folyik a munkavédelmi előírások be nem tartásának gyanúja miatt, vagyis azt vizsgálják, hogy történt-e bűncselekmény. A sérültek közül egy Kolozs megyei, ketten Vaslui megyeiek.

A Transtelex egy egyedülálló kísérlet

Az oldal mögött nem állnak milliárdos tulajdonosok, politikai szereplők, fenntartói maguk az olvasók. Csak így lehet Erdélyben cenzúra nélkül, szabadon és félelmek nélkül újságot írni. Kérjük, legyél te is a támogatónk!

Támogató leszek!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!