Iskola közelében maszturbált egy ortodox pap, eljárás indult ellene

2023. január 12. – 12:30

Másolás

Vágólapra másolva

Bűnügyi eljárást indított a rendőrség egy 48 éves ortodox pap ellen, akit Giurgiuban egy iskola közelében nyilvános maszturbáláson értek. A rendőrséget egy arra járó 18 éves fiatal értesítette arról, hogy egy szupermarket előtt egy autóban ülő férfi nyilvánosan végez önkielégítést. A pap ellen a közerkölcs megsértésének gyanújával indult eljárás, írja a Digi24.

A Giurgiui Egyházmegye közleményt adott ki, amelyben arról írnak, hogy „sajnálattal vették tudomásul” hogy a megyei rendőrfelügyelőségen a közerkölcs megsértésének vádjával épp kihallgatják Constantin Mirel papjukat, aki Oinacu településen szolgál. Hozzátették: a gyanúba keveredett papot felfüggesztették a vizsgálat befejezéséig. Az egyházmegye ugyanakkor arra kérte a rendőrséget, hogy bocsássák a rendelkezésükre az ügyben felmerülő bizonyítékokat, hogy ők is lefolytathassák a fegyelmi eljárást, amennyiben ezt szükségesnek ítélik.

A pap egyébként a szerdáról csütörtökre virradó éjszakát a fogdában töltötte, miután 24 órára őrizetbe vették.

Adjuk össze, adjuk ki TGM kolozsvári esszéit!

2 millió forintot, vagy ennek megfelelő 26 000 lejt / 5330 eurót szeretnénk összegyűjteni, hogy kiadhassuk Tamás Gáspár Miklós Kolozsvári esszék című kötetét. Azoknak a támogatóknak, akik ehhez külön hozzájárulnak, a neve a könyvben is megjelenik majd támogatóként.

Támogatom!
Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!